Theoriecursus in één dag


 

Snel je theoriecertificaat!

* 1 daagse theoriecursus

* Inclusief theorie-examen

* Les van gecertificeerd docent

* Na de cursus aansluitend je theorie-examen

* Inclusief verzorgde lunch 

 

€ 155,-

 

De auto theorie is heel belangrijk. Vanaf je 16e kun je examen doen voor de theorie, de uitslag 'geslaagd' voor je theorie-examen is anderhalf jaar geldig. Om goed met je autorijlessen aan de slag te gaan, is het verstandig om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van de verkeersregels. Om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie-examen, wat tegenwoordig best wel lastig is, kun je een dagcursus volgen of zelf thuis aan de studie gaan.

 

Verhoog je kans van slagen!

Het voordeel van een theorie cursus is dat je alle benodigde kennis opdoet en vragen kunt stellen als je iets niet begrijpt. De manier van examineren van het CBR is best wel lastig, wij oefen tijdens de (snelle) theorieopleiding ook de theorie examens.

 

In de praktijk blijkt dat meer dan de helft van de mensen die thuis studeert zakt voor het theorie-examen.

Als goede voorbereiding op je examen bieden wij de mogelijkheid om een spoedcursus van 1 dag te volgen. De spoedcursus word gegeven in onze moderne theorielokalen. Onze gecertificeerde docenten helpen je de lesstof te begrijpen en je te wijzen op knelpunten.

  

Verhoog je kans van slagen!

In één keer slagen voor je theorie examen! In onze webshop kun je een gratis oefen theorie examen maken.

 

Theorie examen

Na het volgen van de cursus hebben wij aansluitend het theorie-examens gereserveerd bij het CBR, zodat je de geleerde lesstof gelijk kan toepassen bij het werkelijke examen.

 

Spoedcursus

De spoedcursus volg je binnen 1 dag, het is echter wel aan te raden om van te voren al goed de lesstof uit een lesboek of onlinecursus te bestuderen. Wanneer je alles goed voorbereid slaag je sneller en makkelijker.

 

Lunch

Wanneer je een dagcursus bij ons volgt ontvang je gratis een geheel verzorgde lunch tijdens de pauze.


Ook is er de mogelijkheid tot individueel begeleid theorie examen

Als je moeite hebt met examen doen in een groep, of

Als je examen wilt doen in een andere taal dan Nederlands of Engels

De uitslag 'geslaagd' voor je theorie-examen is anderhalf jaar geldig. Doe je theorie-examen dus niet te lang voor je praktijkexamen.

 

Wat wordt getoetst?

1.Gevaarherkenning

2.Verkeersregels

3.Verkeersinzicht

 

Totaal aantal vragen: 65.

Duur Ongeveer 30 minuten. Kosten zijn hoger dan de klassikale theorie

Een individuele theorie-examen word ook wel mondeling theorie-examen genoemd maar een mondeling theorie-examen bestaat niet!

Het theorie-examen zit hetzelfde in elkaar als een klassikaal examen. Het voordeel is dat je in alle rust je examen kan doen. Nadeel is dat het duurder is.

 

Hoe ziet het individuele theorie-examen eruit?

Het individuele theorie-examen is een een-op-een examen. U bent alleen met een medewerker van het theoriecentrum (eventueel met tolk). De inhoud van de vragen en de methode zijn hetzelfde als bij het klassikale examen. U krijgt via het computersysteem de vragen. Bij de verkeersvragen schakelt de theoriemedewerker handmatig door naar de volgende vraag. U hebt zo de mogelijkheid om bij moeilijkheden toelichting te vragen. Eventueel is er ook meer tijd. Dit geldt alleen bij de verkeersvragen en niet bij het onderdeel gevaarherkenning.

Een individuele theorie-examen kan alleen door de rijschool worden aangevraagd. Om een individuele theorie-examen voor je aan te kunnen vragen moet je mijn rijschool wel machtigen m.b.v. je DigiD.

 

 

Als je het individuele theorie-examen in een andere taal wilt doen moet je zelf een tolk regelen via TolkenNet. Wij moeten dan eerst een individuele theorie-examen bij het CBR reserveren en daarna moet je zelf via TolkenNet een tolk regelen.

 

TARIEVEN Rijschool van der Kerk