behaal je be rijbewijs in één dag!

BE dagopleiding €535,00

6 rijlessen + praktijkexamen! 

 

De voordelen:

- Snel je BE rijbewijs!

- Kwaliteit voor een scherpe prijs

- Hoog slagingspercentage

 

Je begint om 08.00 uur met je aanhanger rijopleiding, na een middagpauze gaat het oefenen nog even verder, waarna in de middag het CBR examen plaatsvindt. Tijdens de aanhanger opleiding in 1 dag leer je de fijne kneepjes van het rijden met een aanhanger. Ook leer je onder andere inparkeren, aan- en afkoppelen en achteruit rijden. Ook wordt er aandacht besteed aan de controlehandelingen en de documenten die bij de combinatie horen. Zo heb je in 1 dag jouw aanhanger rijbewijs BE gehaald.

Voor het BE rijbewijs heb je geen theorie nodig! Je volgt alleen een praktijkexamen!

 

Aanhangwagen t/m 750 kg met alleen B (personenauto) rijbewijs:

Geeft de bevoegdheid tot het besturen van een personenauto met een aanhangwagen die, inclusief laadvermogen, niet meer weegt dan 750 kg.

 

Aanhangwagen meer dan 750 kg

In bepaalde gevallen is het bovendien toegestaan een zwaardere aanhangwagen dan 750 kg. te trekken met alleen geldig Nederlands rijbewijs B. Daar zijn echter twee voorwaarden aan verbonden:

• De aanhanger mag, inclusief laadvermogen, niet meer wegen dan de ledige massa van het trekkende motorvoertuig;

• De toegestane maximum massa (leeggewicht + laadvermogen) van de totale combinatie mag niet meer zijn dan 3500 kg. Uit het kentekenbewijs van de auto moet dan wel blijken dat de auto een dergelijke zware aanhangwagen of oplegger mag trekken ( Is dit totaalgewicht wel meer dan 3500 kg dan is het aanhangrijbewijs (E achter B) vereist.

 

 

Opleiding is inclusief rijlessen met aansluitend het CBR praktijkexamen.

 

TARIEVEN Rijschool van der Kerk